Jom Tambah Pendapatan..

Sunday, January 30, 2011

it's 40th day today..

dekat nak abih dah pantang...x sabar nak merdeka ni... pastu nak njoy kat kelantan.. njoy ka? harapnya laaa..
nak p kenduri member yg nak menamatkan zaman bujangnya... tp blh ke nak bersuka ria sgt.. baru je abih pantang, dah tu ada makcik yg skang ni jaga aku berpantang since blk dr kedah ari tu..sah la kena monitor memanjang...

ari ni just nak update gmbr putera puteri ku...

tgk la bisyr masa ada rambut...then dah jadi botak laaa...
 
 kena tiarap.. asyik terkejut sgt..

dah makin tembam busyuk ibu n abah ni..
 just after kena rekrut.. ditempek bedak sejuk atas kepala..

 time adek bisyr kena buli... dgn ibu la..cukup susah nak snap gmbr si kecik bertiga ni..

 kakak, teringinnn sgt nak ke sekolah... sabar ye kak...


 berdua... puteri2 kami.. mesti main sama2..

 our 2nd sweetheart..

 si mata bulat ibu n abah... 


our big girl... baheeira fathini...


 masa kat kampung.. dgn si twins, anis n aleesya.. ari tu kat umah mak seminggu, hubby outstation kat penang..

1 comment:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

makin bambam kan si kecik tu hehe
akak dah balik rantau panjang ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...