Jom Tambah Pendapatan..

Thursday, April 7, 2011

1st tempahan utk label kain..

alhamdulillah berjaya gak siapkan dlm 1 mlm label kain yg ada kemasan jahitan mesin.. utk 100 pieces... jenuh gak la nak jahit tu... sbb pulun squeeze in all 50 pieces into 1 a4 page... but at least that's the way nak reduce kan price utk customer... tp renyah la skit... apa2 pun hasil insyaAllah memuaskan... nnt lepas brg dah diterima tuan empunya diri, kita 'tgk' apa respon dia... kan? cuma yg aku x puas hati, bila design cantek2 guna photoshop, bila print atas kain jadi agak kureenngg la skit... sori la tuan punya ye... apa2 pun harap dia teringin nak tempah lg next time in future...

 ni hasil selepas diprint atas kain..

ni design asal label menggunakan photoshop..


thanx asma... next time, order la lagiii... :)

2 comments:

Azanur Omran said...

Assalamualaikum... kita minat nak order tp nak tya harga dulu. boleh bgtau harga x sis? :)

yan said...

sis Azanur Omran, sila ke http://custommadebybhf.blogspot.com ye.. kat sana lebih detail.. tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...