Jom Tambah Pendapatan..

Monday, November 23, 2009

ANAKKU CERIA GIVE-AWAY CONTEST (sticky mode)

Salam..

Powered by BannerFans.com


ni first time aku nak try join contest ni.. sukaaa.. sebabnya contest on gelagat baby.. saja je la nak join.. mana la tau kut2 ada rezeki BF.. sapa yang berminat jom la join.. senang je nak join.. ni aku list kan cara2nya sekali..

1. Be a follower of http://mystory-noriza.blogspot.com/
2. Be a follower of http://jommainkutu.blogspot.com/
3. Put entry contest in your blog (sticky mode entry ya!) dengan gelagat anak anda yang paling ceria.
4. Copy the contest banner into the blog entry with the contest link in your entry http://mystory-noriza.blogspot.com/
5. Place the Contest banner in your sidebar with link back to the contest entry (no link back will be disqualified)
8. Leave a comment on this post (Anakku Ceria Give away Contest) for me to pick up the winner.

Tapi ada syarat2 la sebelum nak join tu.. Kena la make sure yang contest ni hanya la......

1.Terbuka kepada ibubapa yang mempunyai anak/anak sedara/ di bawah usia 24 bulan.
2. Satu contestant 1 entry sahaja
3. Contest bermula dari 22 October 2009 sehingga 22 November Nov 2009
4. Proses pemilihan pemenang akan dilakukan oleh juri-juri yang dilantik oleh penganjur.
4.Gambar pemenang akan dipamerkan di blog penganjur
5.Proses pemilihan pemenang oleh juri adalah muktamad

Yang paling best bila tgk hadiah laaa...

1 Vantage Cookware 3.0L

Ok.. aku dah cerita pasal contest ni kan.. Hopefully korang pun teruja la join n expose gelagat 'si kecik' korang... pastu dpt la jugak kawan2 baru sesama blogging ni.. for me, aku nak expose gelagat puteri sulong aku ni... :) ni gelagat comel KAKAK..



hi guys, i'm baheeira fathini bt badrul hisyam
i'm just a yr n 4 mth old..
n i'm a big sis already..
n of course i'm the first sweet luv of ibu n abah...

1 comment:

sitinoriza said...

Salam ziarah..tq..good luck ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...